Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Nu hittar du skolornas e-böcker här: http://skolbibliotek.malmo.se. Denna sida upphör den 28/2 2019.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Den svagaste länken
Isbn: 978-91-7517-939-1
Förlag: Recito Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: augusti 2016

E-bok | 28 dygns lånetid

Den svagaste länken

Sverige i en nära samtid.
Ett land som utsätts för många svåra prövningar.
Våldsdåd av alla slag, riktade mot flyktingar och migranter, ökar dramatiskt. Är de flesta utförda av högerextremister, eller av andra flyktingar och migranter? Antalet grova våldsbrott är tredubblat under en femårsperiod. Antalet ouppklarade grova våldsbrott nästan tiodubblat under samma tidsperiod. En poliskår som ofta arbetar i miljöer där språksvårigheter och kulturella skillnader gör arbetet till en gissningslek.
Därtill media, politiker och debattörer som fortsätter sträva efter att presentera en tillrättalagd bild av situationer och händelseförlopp.

Hur var det egentligen med mordet på Abu Abdullah Muhammed Raad? Var det den dittills okända gruppen «Dom vita överlevarna» som utfört dådet? Eller någon annan högerextrem grupp? Kanske var det en uppgörelse bland kriminella till följd av omfattande momsbedrägerier?
Och hur var det egentligen med den mördades identitet, stämde den?

«Den svagaste länken - Mordet på Muhammed Ali Reza Al-Hussein» är en elak liten kriminalroman som inte är överdrivet politiskt korrekt, som inte innehåller övernaturliga inslag eller operaälskande halvalkoholiserade poliskommissarier.
Berättelsen överträffas endast av verkligheten.

Tom Roczen är en pseudonym.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone