Jump to content
The library informs: Nu hittar du skolornas e-böcker här: http://skolbibliotek.malmo.se. Denna sida upphör den 28/2 2019.
Cover for Kamtopparnas mysterier. De magiska djuren
Isbn: 978-91-5011-519-2
Publisher: Alfabeta
Category:
Children's books
Accessible since: February 2013

E-book | 28 days for loan

Kamtopparnas mysterier. De magiska djuren

Deckargåtorna om Alva var från början uppskattade deckargåtor i Kamratposten. Sedan har karaktärerna och världen kring Kamtopparna vidareutvecklats till en serie spännande, kluriga och actionfyllda kapitelböcker för 9-12-åringarna. Fortfarande blandas det bästa av två världar: fantasy och deckare! Det är dags för Taggmästerskapen, den stora hjortjakten som lockar massor med folk till staden. Men Alva vill inte delta i festligheterna. Hon tycker att jägarna är skurkar som dödar de vilda djuren i skogarna. Det är bara skvadrarnas, hoppkorrarnas och basiliskernas områden som är fredade. En natt hittas en död basilisk på stadsvaktens trappa. Det är ett mycket allvarligt brott av skada ett magiskt djur. Taggmästerskapen avbryts genast och istället inleds jakten på tjuvskytten. Alva dras in i en härva av mysterier, lögner och magi…

De magiska djuren är den tredje kapitelboken om Alva. Läs även Jakten på juvelerna, Riddarhästens sista strid samt gåtboken Den falske riddaren. Kolla in kamtopparna.se! Här kan man läsa om allt som rör Alvas värld - ett komplett persongalleri, de varelser som befolkar världen, tävlingar och massor av bilder tecknade av Stina Lövkvist.

Read sample (Download)
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone