Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Nu hittar du skolornas e-böcker här: http://skolbibliotek.malmo.se. Denna sida upphör den 28/2 2019.
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Syster Varg
Isbn: 978-91-9766-819-4
Förlag: Sagolikt Bokförlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Unga vuxna
Tillgänglig sedan: juli 2015
Uppläsare: Anette Skåhlberg

Ljudbok | 28 dygns lånetid

Syster Varg

Detta är ljudboken om Syster Varg. Inläsare är Anette Skåhlberg. Speltid: ca 2 timmar.

När Sandra fyller år får hon plötsligt veta att polisen har hittat henne i skogen. Sandra tror att de skojar med henne, men det visar sig att de har hittat hennes tvillingsyster som försvann för sex år.
Naken och tilltufsad kommer hon hem till deras hem. Hon kan inte prata. Hennes beteende är som vargarnas för det är hos dem som hon har vuxit upp.
Sandra är glad över att hennes tvillingsyster är återfunnen men också väldigt rädd för vad hon kan göra. Därför känner hon att det kanske är bättre om systern får hjälp med att återvända till vargarna istället.

Syster Varg är den första boken om Sandra och Tea.
Boken röstades fram till Bokjuryns Tio-i-topp lista över 2010 års bästa barn- och ungdomsböcker i kategorin Läsa Mer 9+.

"En spännande och fascinerande berättelse med fina bilder och härlig mörk sagostämning!" /Barnens Bokklubb"En fullträff! Hela familjen, såväl vuxna som barn, fängslades omedelbart av denna underbara berättelse. En fantastisk öppning på sagan grep tag i oss direkt." /Pocketpinglorna

"Syster Varg är en sällsynt och makalös historia, där rädslan för det annorlunda säkerligen kan bli en igenkänningsfaktor hos många." /Sofia Carlenberg, BTJ, häfte: 10113810

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Smartphone