Jump to content
The library informs: Nu hittar du skolornas e-böcker här: http://skolbibliotek.malmo.se. Denna sida upphör den 28/2 2019.
Cover for Skeppet – guidad meditation om viljan
Isbn: 978-91-9844-861-0
Publisher: Kreagrafen
Category:
Psychology Medicine & Health Sports and outdoor recreation
Accessible since: September 2018
Narrator: AC Collin
Length: {0} hours {1} minutes 1 hour 6 minutes

Audiobook | 28 days for loan

Skeppet – guidad meditation om viljan

Varje dag sätts viljan på prov. Det är viktigt att stanna upp och lyssna inåt, särskilt om den yttre världen upplevs som påträngande och kaotisk. ”Skeppet” är en guidad meditation som hjälper dig att slappna av och visualisera din vilja. Välj en plats där du får vara ostörd. Låt guidens lugna röst vägleda dig genom det inre landskapet.

Meditationen finns med och utan bakgrundsmusik och är ca 20 minuter lång. Den inleds med avslappning som gör dig grundad och närvarande i stunden. Sist finns musiken utan guide. Prova dig fram till det som passar dig bäst. 

Om du för tillfället känner dig skör och har svårt att vara i medveten närvaro är rekommendationen att du avstår från den här meditationen. Vill du utforska vad det kan handla om, ta hjälp av en terapeut genom t.ex. Psykosyntesföreningen.

Din guide är AC Collin, diplomerad psykosyntesterapeut, författare och biblioterapeut. Hon har tagit emot klienter i samtal och vägledning sedan 2009. Läs mer på psterapi.nu. 

Musik: ”Almost in F – Tranquility”. Kompositör ©Kevin MacLeod (CC by 3.0).

Varmt lycka till. 


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone