Jump to content
The library informs: Nu hittar du skolornas e-böcker här: http://skolbibliotek.malmo.se. Denna sida upphör den 28/2 2019.
Cover for Klättra för Linda
Isbn: 978-87-2614-357-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
12 -15 years Children's books
Accessible since: March 2019

E-book | 28 days for loan

Klättra för Linda

Pelle och Linda är i samma konfirmationsgrupp. De går i samma klass också, men Pelle vet inte om Linda märker honom alls ...

Prästen David berättar på ett av konfirmationsmöterna om hur det förr i tiden var tradition att en pojke från varje konfirmationsgrupp klättrade upp för kyrkans torn dagen innan konfirmationen för att hänga en blomkrans runt korset i toppen. Pelle ser sin chans. Han ska imponera på Linda, få henne att se honom, genom att klättra hela vägen högst upp i tornet. Det är ett farligt uppdrag. Sista biten kan man inte klättra inomhus, utan måste ta sig upp på utsidan med risk för att falla ner. Vågar han?

Elisabeth Hjortvid var en svensk författare som verkade i ett flertal genrer och skrev för både barn och vuxna. Ridning var en stor del av hennes liv, vilket också syns i hennes bokproduktion. Många av hennes verk handlar om hästar, livet i stallet och naturen.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone